Ny hjemmeside eller en opdatering af den, I har

Ny responsiv hjemmeside?
Traditionelt er hjemmesider udviklet til visning på en almindelig computerskærm. Disse skærme bliver større og får højere opløsning, derfor laves hjemmesiderne større og større.
Men internettrafikken i dag vises i stigende grad på mobile enheder som tablets og smartphones. Derfor skal en moderne hjemmeside være responsiv – dvs. at den selv tilpasser sig den enhed, man bruger.
byroet i struer arbejder i CMS systemet WordPress, der med  utallige muligheder for designs er responsiv fra starten.

 

Hvem vedligeholder jeres hjemmeside?

Det er vigtigt at jeres hjemmeside er levende og bliver passet, så den hele tiden er up-to-date.
Ønsker I ikke selv at vedligeholde hjemmesiden, tilbyder vi at gøre det for jer til en favorabel pris. I slipper således for ansvaret og sikrer, at hjemmesiden altid er opdateret. Det efterlader et indtryk af en levende og dynamisk organisation.

 

Sociale medier (Facebook)

Når vi taler om sociale medier, kommer vi ikke uden om Facebook. Facebook har over 3,5 mio. brugere i Danmark, og det i sig selv gør det attraktivt som virksomhed både at annoncere og være repræsenteret på Facebook.
Vælger man at være på Facebook, skal profilen vedligeholdes, så der tilføjes informationer og indhold, der har interesse og evt. aktiverer kunderne/følgerne. I såfald kan Facebook være et effektivt værktøj.
byroet i struer er parat til at håndtere jeres Facebook side og hjælpe med idéer til aktivitet på siden.

byroet er også klar til at hjælpe jer med en Youtube indsats.

Kontakt os på 2963 2919 eller lma@byroetistruer. dk for en snak. Den koster ikke noget