Hvordan taler I om jer selv, hvordan taler I til kunderne?

Her mener vi, at sproget på hjemmesider, i reklamer og brochurer skal være lige så velskrevet, interessant og korrekt som det, du finder i god journalistik.
I dag bliver de skriftlige budskaber sendt ud på alle platforme, så de skal være lige så professionelle som de øvrige oplevelser, I giver jeres kunder. Jeres identitet og formidling starter med sproget;  Det nytter at gøre sig umage med teksterne, for gode tekster bliver læst.

Tekstforfatterens opgave er at få budskabet kommunikeret rigtigt frem. Mange virksomheder starter ofte deres kommunikation med at forklare om deres historie. Men langt de fleste læsere vil dog hellere høre om, hvad de kan få ud af at handle med virksomheden.
Tekstforfatterens opgave er at bringe orden i kommunikationen, så det både er det rigtige budskab, der kommunikeres, og budskabet kommer rigtigt frem.

Et par vigtige punkter i den sammenhæng:

  • Ekstern/Intern kommunikation – kan virksomheden ikke kommunikere og inspirere sine ansatte, kan man som hovedregel heller ikke kommunikere til sine eksterne modtagere.
  • Storytelling – fortæl virksomhedens gode historier.
  • Content marketing – kommunikationen skal give mening og være værdifuld hos modtageren.

Nyhedsbreve, kreative tekster til web og journalistisk arbejde

  • byroet leverer kreative tekster til web, præsentationer og trykte medier.
  • Vi leverer også stramme og journalistiske tekster til artikler, interviews og pressemeddelelser.
  • byroet leverer tekster til dit nyhedsbrev i læseligt sprog og orden.